Informeaza-te despre modul cum putem sa retinem mai usor toate lucrurile pe care le discutam la o intalnire. Utilizeaza eficient produse de biroticapapetarie ca de exemplu blocnotes, creion mecanic, stilou, pix pentru a lua notite in timpul discutiilor de afaceri si nu numai.

De ce sa iei notite la intalnirile de afaceri?

Cand vine vorba de succesul unei intalniri de afaceri este bine sa va stabiliti un obiectiv clar, a avea la indemana o agenda si nu in ultimul rand sa invitati doar persoanele care trebuie sa fie acolo. Daca simititi ca ati uitat informatii, cea mai buna metoda este de a le nota, pentru ca exista tendinta de a pierde 40% din informatii pe parcursul unei zile agitate de munca. Cu toate acestea daca ne notam informatiile putem sa ne reamintim 100% din informatiile pe care le primim.

Luam notite la intalniri pentru a ne ajuta sa ne reamintim

Unele intalniri sunt uneori mult prea scurte, discutii fara sens, iar directorii se plang ca nu au rezultate. Pentru a evita acest lucru este de preferat ca sa luati notite si la scurt timp dupa discutii sa prezentati o recapitulare a intalnirii dumneavoastra. Aceasta recapitulare nu este decat un rezumat al principalelor  puncte puse in discutie cat si transmiterea de sugestii oferite de participantii la discutii.

Luarea de notite va concentreaza atentia catre rezultate

Luarea de notite duce la o mai buna amintire a persoanelor implicate, despre ceea ce s-a discutat la intalnire. Luarea de notite bune conduce catre rezultate.

Una dintre cele mai usoare cai de a lua notite este agenda fizica in sine, pentru ca poti avea deja principalele puncte enumerate. Orice informatie care ar putea fi utilizata ulterior poate fi adaugata langa punctual pe ordinea de zi. Puteti utiliza textmarkere pentru evidentierea informatiilor importante iar marginile pot fi folosite pentru insemnari cu ajutorul indecsilor adezivi, intrebari, idei care pot fi folosite in timpul discutiei.

office-discount.ro va pune la dispozitie cele mai bune articole de birotica si papetarie pentru a putea lua notite in cursul unei intalniri de afaceri: pixuri, stilouri, agende, blocnotesuri, caiete, creioane grafit si creioane mecanice pentru ca dumneavoastra sa aveti tot ce va doriti pentru a putea lua notite.

office-discount.ro este un magazin de birotica si papetarie online din Bucuresti,  ce iti propune o gama completa de articole necesare oricarui birou: papetarie, birotica, tehnica de birou - IT&C, cartuse imprimanta, mobilier si accesorii de birou, produse curatenie si igiena, protocol. Produsele de birotica si papetarie comercializate de acest magazin papetarie online sunt le cele mai mici preturi si sunt catalogate in functie de producator, marca, categorie, pret.