Cuburi hartie

Există 16 articole.
Se afișează 1 - 16 din 16 elemente

Despre Cuburi hartie

Foarte util pentru orice birou. Oricand la indemana ta pentru notatul informatiilor scurte pe care ulterior trebuie sa le luati cu dumneavoastra. Cuburile din hartie sunt neadezive si pot fi din hartie alba sau hartie color. Cuburile din hartie pot fi achizitionate separat sau impreuna cu suport. office-discount.ro va propun...

Despre Cuburi hartie

Foarte util pentru orice birou. Oricand la indemana ta pentru notatul informatiilor scurte pe care ulterior trebuie sa le luati cu dumneavoastra. Cuburile din hartie sunt neadezive si pot fi din hartie alba sau hartie color. Cuburile din hartie pot fi achizitionate separat sau impreuna cu suport. office-discount.ro va propune o gama diversificata de Cuburi hartie si suporturi de calitate de la producatori de renume: AURORA, DONAU, ESSELTE, OFFICE PRODUCTS, Q-CONNECT. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru alegerea cubului din hartie ideal puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Cuburi hartie AURORA

Cuburi hartie DONAU

Cuburi hartie ESSELTE

Cuburi hartie OFFICE PRODUCTS

Cuburi hartie Q-CONNECT

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.