Buzunare adezive de plastic

Există 9 articole.
Se afișează 1 - 9 din 9 elemente

Sortează după:

Producător

Despre Buzunare adezive de plastic

Buzunare adezive de plastic utilizate in in general pentru aplicarea provizorie a unei etichete pe exteriorul diferitelor obiecte. Sunt ideale mai ales pentru biblioraturi, caiete mecanice, clipboarduri sau orice alt material pentru prezentare, organizare si arhivare. office-discount.ro va propune o gama comple...

Despre Buzunare adezive de plastic

Buzunare adezive de plastic utilizate in in general pentru aplicarea provizorie a unei etichete pe exteriorul diferitelor obiecte. Sunt ideale mai ales pentru biblioraturi, caiete mecanice, clipboarduri sau orice alt material pentru prezentare, organizare si arhivare. office-discount.ro va propune o gama completa de Buzunare adezive de plastic de calitate de la cei mai renumiti producatori: PROBECO. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru buzunare adezive de plastic puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Buzunare adezive de plastic PROBECO

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.