Hartie flipchart

Există 6 articole.
Se afișează 1 - 6 din 6 elemente

Despre Hartie flipchart

Tipurile de Hartie flipchart propuse in aceasta categorie sunt potrivite indiferent de modelul de flipchart pe care il aveti in dotare sau pe care doriti sa-l achizitionati. Puteti opta pentru hartie velina sau pentru hartie cu o fata caroiata si o fata velina. office-discount.ro va propune hartie flipchart la topuri de 1...

Despre Hartie flipchart

Tipurile de Hartie flipchart propuse in aceasta categorie sunt potrivite indiferent de modelul de flipchart pe care il aveti in dotare sau pe care doriti sa-l achizitionati. Puteti opta pentru hartie velina sau pentru hartie cu o fata caroiata si o fata velina. office-discount.ro va propune hartie flipchart la topuri de 10 sau 50 coli de la cei mai renumiti producatori: DONAU, ESSELTE, MEMOBOARDS, OPTIMA. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru alegerea hartiei de flipchart potrivita puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Hartie flipchart DONAU

Hartie flipchart ESSELTE

Hartie flipchart MEMOBOARDS

Hartie flipchart OPTIMA

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.