Ascutitori

Există 33 articole.
Se afișează 1 - 20 din 33 elemente

Despre Ascutitori

Procesul de ascutire a creioanelor de grafit poate fi neplacut atunci cand nu utilizati o ascutitoare de calitate. In alegerea ascutitorii potrivite este foarte important sa stiti ce tipuri de creion grafit urmeaza sa ascutiti si cat de des veti utiliza ascutitoare. Puteti opta pentru cu ascutitoare simpla, dubla sau tripla, as...

Despre Ascutitori

Procesul de ascutire a creioanelor de grafit poate fi neplacut atunci cand nu utilizati o ascutitoare de calitate. In alegerea ascutitorii potrivite este foarte important sa stiti ce tipuri de creion grafit urmeaza sa ascutiti si cat de des veti utiliza ascutitoare. Puteti opta pentru cu ascutitoare simpla, dubla sau tripla, ascutitoare cu container care va ajuta sa pastrati mai usor curatenia in spatiul de lucru sau ascutitoare electrica pentru aceia dintre voi care doresc o ascutire simpla si perfecta a creioanelor de grafit. office-discount.ro va propune o gama completa de Ascutitori de la cei mai renumiti producatori: FABER-CASTELL, WESTCOTT. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru alegerea ascutitorii potrivita puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Ascutitori FABER-CASTELL

Ascutitori WESTCOTT

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.