Creioane grafit

Există 47 articole.
Se afișează 1 - 20 din 47 elemente

Despre Creioane grafit

Creionul de grafit, un clasic inca la moda. Daca preferati creionul clasic puteti alege diferite modele cu un design clasic sau modern, cu diferite duritati ale minei. Creioanele grafit pot fi simple sau cu radiera. office-discount.ro va propune o gama completa de Creioane grafit de exceptie, de la cei mai renumiti produca...

Despre Creioane grafit

Creionul de grafit, un clasic inca la moda. Daca preferati creionul clasic puteti alege diferite modele cu un design clasic sau modern, cu diferite duritati ale minei. Creioanele grafit pot fi simple sau cu radiera. office-discount.ro va propune o gama completa de Creioane grafit de exceptie, de la cei mai renumiti producatori: BIC, FABER-CASTELL. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru alegerea creionului grafit ideal puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Creioane grafit BIC

Creioane grafit FABER-CASTELL

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.