Inele indosariere

Există 43 articole.
Se afișează 1 - 20 din 43 elemente

Despre Inele indosariere

Inele indosariere din plastic sau din metal, ideale pentru indosarierea documentelor. Pentru inele indosariere din plastic puteti alege dintr-o gama variata de culori ce vor da un grad de eleganta documentelor indosariate. La office-discount.ro puteti opta pentru Inele indosariere din plastic sau din metal de cea mai bun...

Despre Inele indosariere

Inele indosariere din plastic sau din metal, ideale pentru indosarierea documentelor. Pentru inele indosariere din plastic puteti alege dintr-o gama variata de culori ce vor da un grad de eleganta documentelor indosariate. La office-discount.ro puteti opta pentru Inele indosariere din plastic sau din metal de cea mai buna calitate de la producatori de renume: FELLOWES, LEITZ, OPUS. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita in alegerea de inele indosariere puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Inele indosariere FELLOWES

Inele indosariere LEITZ

Inele indosariere OPUS

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.