Acum sunt disponibile agende ieftine pentru organizarea programului de lucru si luarea de notite la intalnirile importante. Cea mai recenta colectie aduce nenumarate surprize. Descoperiti acum colectia noua agende 2019.

In ultimul an am progresat si am reusit sa dezvoltam modele noi de agenda de birou. Salvati timp pretios utilizand o agenda nedatata la intalnirile dumneavoastra de afaceri. Comunicarea este cheia succesului  in afaceri si de aceea ne dorim ca sa nu uitati lucruri importante discutate la intalniri. Recomandam utilizarea unei agende de birou pentru a fi siguri ca intalnirea nu a fost o pierdere de timp.

Avantajul utilizartii unei agende

Cunoastem motivul pentru care agenda este importanta, nu este asa? Memoria nu poate inmagazina mai multa informatie, de aceea agenda de birouagenda este un lucru necesar.

  1.        Prioritizarea muncii – stabiliti lista de sarcini in favoarea dumneavoastra in ordinea importantei. Determinati cea mai importanta sarcina si prioritizati-o pentru a fi prima in cazul in care sustineti un discurs.
  2.        Ordinea – specificati ordinea evenimentelor utilizand litere mari pentru a face diferenta.
  3.        Marcheaza intrebari – pentru a fi usor de urmarit si completat o discutie la care participi, este bine sa va notati cateva intrebari pe care sa le adresati participantilor la discutii.
  4.        Verificati sarcinile finalizate, iar daca ati sarit peste vreuna o puteti rescrie pe pagina urmatoare, adresata sarcinilor de a doua zi.
  5.        Activitati personale – agenda papetarie o puteti utiliza si pentru a nota activitatile personale din timpul unei zile.

Aveti o recomandare pentru agenda papetarie si vreti sa o impartasiti cu noi?

Contactati-ne pentru mai multe informatii legate de achizitionarea unei agende.