Despre noi

www.office-discount.ro

este un proiect al CREATIVE SELECT IDEA SRL o companie cu experienta ce cunoaste necesitatile unui birou si care ofera solutii sigure ce va vor ajuta sa va rezolvati treaba. Avem in echipa persoane cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta in birotica si papetarietehnica de birou IT&Ccartuse imprimantamobilier si accesorii, produse de curatenie si igiena, articole de protocol si tot ce ar putea fi necesar biroului tau.

Magazinul online va propune cea mai mare gama de produse de birotica si papetarie din care putem mentiona hartie si papetarie, articole de prezentare, organizare si arhivareaccesorii birouinstrumente de scris si corectat, produse de ambalare si marcaresisteme de afisare si prezentarevideoproiectoarecartuse imprimanta originale si cartuse compatibileimprimante laser sau cu jet de cernealamultifunctionaleplotterelaptopuritableteaccesorii telefoane mobile, toate disponibile in 24-48 ore, oriunde in tara.

Nu este nevoie sa faceti rabat de la calitate deoarece beneficiati de oferta noastra cu produse de baza, special construita ca sa beneficiati de cele mai mici preturi la: hartie copiatorbibliorafturicaieteplicuridosare plasticdosare cartonagendeinstrumente de scriscartuse imprimanta. Incercati cele mai noi si mai inovative laminatoareaparate de indosariattable magnetice de tip whiteboard sau alegeti designul deosebit al stilourilor FABER-CASTELL sau al caietelor OXFORD.

De ce office-discount.roMagazinul online functioneaza pe o platforma moderna care ajuta clientii sa comande produse la companie sau pentru biroul de acasa simplu si rapid oferindu-va posibilitatea de a beneficia de promotii sau de reduceri in functie de cantitatea cumparata. De asemenea puteti obtine un cont client fidel in urma discutiei cu un consultant de-al nostru si sa descoperiti avantajele unui astfel de cont. Intrati in posesia produselor dorite foarte simplu accesand magazinul online office-discount.ro, adaugand in cos produsul necesar biroului dumneavoastra iar noi vom avea grija sa fie livrat in cel mai scurt timp.

Ascultamsuntem atenti la nevoile dumneavoastra si ne angajam sa oferim cele mai bune solutii si idei destinate biroului dumneavoastra. Punem pasiune in ceea ce facem si ne dorim sa colaboram pe termen lungRaspundem cu profesionalism solicitarilor, suntem de incredere si nu promitem decat ce putem sa realizamun birou complet echipat, functional, inovativ, eficient, creativ, fara griji si fara stres!

Informatii companie 

Denumire:  CREATIVE SELECT IDEA SRL

Adresa:  Bucuresti, Bd. Tineretului nr. 1, bl. 5, sc. C, ap. 70, sect. 4

Cod unic de inregistrare:  RO30865764

Nr. Reg. Comertului:  J40/12834/2012

Capital social:  500 lei

Cont:  RO25INGB0000999903280710

Banca:  ING BANK

CAEN:  4791 - Comert cu amanuntul prin internet

Nr. ANSPDCP: 27163

Ne puteti contacta la:

Telefon:  0767 295 557

e-mail: info@office-discount.ro


SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.