Mape documente

Exista 185 articole.

Despre Mape documente

Utilizate pentru organizarea documentelor, proiectelor si prezentarilor atat in timpul stationarii pe birou cat si in timpul deplasarii. Mapele pentru documente pot fi din carton sau din plastic, cu burduf sau fara si pot prezenta diverse sisteme de echidere cum ar fi cu elastic, cu capsa sau cu buton.  office-discount.ro v...

Despre Mape documente

Utilizate pentru organizarea documentelor, proiectelor si prezentarilor atat in timpul stationarii pe birou cat si in timpul deplasarii. Mapele pentru documente pot fi din carton sau din plastic, cu burduf sau fara si pot prezenta diverse sisteme de echidere cum ar fi cu elastic, cu capsa sau cu buton.  office-discount.ro va propune in categoria Mape documente o gama variata de modele, de la cei mai renumiti producatori: DONAU, ESSELTE, LEITZ, NOKI, OFFICE PRODUCTS, PUKKA PAD, Q-CONNECT. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita in alegerea mapei de documente ideala puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Mape documente DONAU

Mape documente ESSELTE

Mape documente LEITZ

Mape documente NOKI

Mape documente OFFICE PRODUCTS

Mape documente PUKKA PAD

Mape documente Q-CONNECT

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.