Dosare carton

Exista 44 articole.
Se afișează 1 - 20 din 44 elemente

Despre Dosare carton

Dosarele de carton sunt ideale pentru organizarea si arhivarea documentelor. Dosarele pot fi: dosare simple, dosare cu sina, dosare de incopciat, dosare cu capse, dosare plic. Dosarele de incopciat pot avea coperta superioara intreaga (1/1) sau jumatate (1/2). Arhivarea documentelor perforate in biblioraft A4 sau caiet mecan...

Despre Dosare carton

Dosarele de carton sunt ideale pentru organizarea si arhivarea documentelor. Dosarele pot fi: dosare simple, dosare cu sina, dosare de incopciat, dosare cu capse, dosare plic. Dosarele de incopciat pot avea coperta superioara intreaga (1/1) sau jumatate (1/2). Arhivarea documentelor perforate in biblioraft A4 sau caiet mecanic cu doua inele se face utilizand dosare carton de incopciat sau dosare carton cu capse. Atunci cand nu doriti sa perforati documentele puteti utiliza cu incredere dosarele de carton simple sau cele plic. office-discount.ro va propune in categoria Dosare carton o gama variata de culori si modele, de la cei mai renumiti producatori: DONAU, ESSELTE, LEITZ, NOKI, PUKKA. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru dosare carton puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Dosare carton ELBA

Dosare carton ESSELTE

Dosare carton LEITZ

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.