Mine creion

Există 29 articole.
Se afișează 1 - 20 din 29 elemente

Despre Mine creion

Minele creion sunt mine din grafit speciale pentru creionul mecanic Minele creion pot avea duritati diferite. In alegerea minei ideale trebuie sa fim atenti la grosimea creionului care este mentionata in general pe corpul acestuia si apoi la duritatea de scriere pe care o dorim. Cu cat mina este mai moale cu atat scad sansele ...

Despre Mine creion

Minele creion sunt mine din grafit speciale pentru creionul mecanic Minele creion pot avea duritati diferite. In alegerea minei ideale trebuie sa fim atenti la grosimea creionului care este mentionata in general pe corpul acestuia si apoi la duritatea de scriere pe care o dorim. Cu cat mina este mai moale cu atat scad sansele ca aceasta sa se rupa. office-discount.ro va propune o gama completa de Mine creion, de la cei mai renumiti producatori: FABER-CASTELL, Q-CONNECT, ROTRING, UNI-BALL. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru alegerea minei de creion potrivita puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Mine creion FABER-CASTELL

Mine creion Q-CONNECT

Mine creion ROTRING

Mine creion UNI-BALL

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.