Caiete

Exista 257 articole.

Despre Caiete

Poti conta oricand pe un caiet in activitatea de birou. Oricand la indemana ta, caietul de birou poate fi format A4, A5 sau A6 si poate fi cu spira sau fara spira. Spira metalica  a caietelor poate fi simpla sau dubla. Conteaza pe caiete speciale cu desgign deosebit pentru prezentari de succes. Paginile caietelor pot avea liniatura...

Despre Caiete

Poti conta oricand pe un caiet in activitatea de birou. Oricand la indemana ta, caietul de birou poate fi format A4, A5 sau A6 si poate fi cu spira sau fara spira. Spira metalica  a caietelor poate fi simpla sau dubla. Conteaza pe caiete speciale cu desgign deosebit pentru prezentari de succes. Paginile caietelor pot avea liniatura de matematica, dictando sau pot fi veline. office-discount.ro va propune o gama diversificata de Caiete de calitate de la producatori de renume: AURORA, FABER-CASTELL, LEITZ, OXFORD, PIGNA, PUKKA PAD. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru alegerea caietului ideal puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Caiete AURORA

Caiete FABER-CASTELL

Caiete LEITZ

Caiete OXFORD

Caiete PIGNA

Caiete PUKKA PAD

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.