Cu totii ne-am lovit de pretul crescut pentru cartus imprimanta sau de capacitatea de tiparire scazuta a acestuia. Indiferent de situatie asta inseamna un cost de tiparire crescut!

Indiferent ca este vorba de imprimanta de la firma sau de cea de acasa trebuie sa tinem seama de cateva aspecte importante pentru a reduce costurile de tiparire.

In primul rand imprimanta pe care o utilizam sa respecte cerintele noastre de imprimare (nu are rost sa utilizam o imprimanta color daca avem de tiparit doar alb-negru, nu are rost sa utilizam un multifunctional daca avem nevoie doar de o imprimanta etc.).

Cel mai important este sa utilizam o imprimanta al carui cartus are un cost scazut in raport cu capacitatea de tiparire. Ne asiguram de acest lucru optand pentru utilizarea unei imprimante care este foarte raspandita pe piata sau optand pentru o imprimanta al carui cartus este utilizat de mai multe modele de pe piata. Astfel vom avea posibilitatea sa avem la dispozitie varianta unui cartus original cu un pret accesibil sau varianta unui cartus compatibil. Exista anumite modele noi de imprimante care nu sunt foarte raspandite pe piata si la care vom avea surpriza neplacuta sa constatam ca daca alegem cartuse originale acestea vor avea un pret ridicat iar daca dorim sa optam pentru cartuse compatibile vom constata ca nu exista inca pe piata.

Iata ce ne asigura cativa producatori cunoscuti atunci cand optam pentru cartuse originale:

Cartus BROTHER

Odata ce ati investit intr-o imprimanta de calitate, este normal sa va ganditi sa folositi cartuse cerneala, cartuse toner si hartie de aceeasi calitate. Alegand cartuse Brother originale, veti obtine cele mai bune rezultate posibile – si, de asemenea, ar trebui sa va ajute sa economisiti bani.

Cartus CANON

Cartuse Canon originale, create sa functioneze perfect impreuna cu imprimantele Canon pentru a va oferi performanta de fixare rapida si imprimarea de inalta calitate pe care le asteptati. Pentru o imprimare de calitate, estetica si durabila, utilizati numai cartuse Canon originale pentru imprimanta dumneavoastra.

Cartus EPSON

Cartuse Epson originale, fabricate la cele mai exigente standarde de calitate.

Cartus HP

Cartuse HP originale, proiectate sa functioneze exclusiv cu imprimanta HP. Contati pe cartuse HP originale, concepute sa ofere pagini de calitate profesionala si performanta de varf de fiecare data.

Cartus LEXMARK

Cartuse Lexmark originale, proiectate pentru a va oferi documente de inalta calitate, vibrante si clare, conform standardelor dumneavoastra ridicate.

Cartus SAMSUNG

Cartuse Samsung originale – printeaza ca un profesionist.

Cartus XEROX

Cartuse Xerox originale pentru optimizarea performantei echipamentului Xerox. Utilizand cartuse originale, echipamentele dumneavoastra vor functiona la performanta maxima si astfel veti obtine imprimari de cea mai buna calitate. In plus, va protejati investitia facuta in echipamente intrucat utilizarea de cartuse compatibile poate crea defectiuni costisitoare si pot genera pauze de productie costisitoare. Folosirea acestora va poate face sa pierdeti garantia oferita la achizitionarea echipamentului, iar eventualele defectiuni nu sunt acoperite de acordurile de service.

In cazul in care optam pentru cartuse compatibile ar trebui sa avem in vedere ca in cazul acestora pot fi de mai multe calitati. Acest aspect se poate vedea si din pret deoarece exista diferente semnificative de pret intre o marca si alta. Pentru biroul de acasa puteti opta pentru utilizarea unui cartus compatibil insa ar fi bine sa nu alegeti cel mai ieftin cartus pentru a va asigura totusi ca acesta este de calitate si este testat din punct de vedere al calitatii.

Magazinul nostru de birotica si papetarie va ofera la cele mai mici preturi o gama diversa de cartuse imprimanta originale si compatibile. Cartuse cerneala si cartuse toner, black si color, atat pentru imprimantele mici cat si pentru cele de mare capacitate. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru cartuse imprimanta puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Mai poti citi:Arhivarea documentelor