Agende

Există 3 articole.
Se afișează 1 - 3 din 3 elemente

Sortează după:

UM
Dimensiune
Format
Numar de file

Despre Agende

Agenda este un instrument indispensabil pentru organizarea activitatii. Agendele pot fi A4 sau A5, datate sau nedatate, saptamanale sau zilnice. Agendele saptamanale contin 7 zile intinse pe doua pagini. Ai o imagine de ansamblu pentru intreaga saptamana. Agendele zilnice au alocate cate o pagina pentru fiecare zi si permit inscrie...

Despre Agende

Agenda este un instrument indispensabil pentru organizarea activitatii. Agendele pot fi A4 sau A5, datate sau nedatate, saptamanale sau zilnice. Agendele saptamanale contin 7 zile intinse pe doua pagini. Ai o imagine de ansamblu pentru intreaga saptamana. Agendele zilnice au alocate cate o pagina pentru fiecare zi si permit inscrierea mai multor detalii ale activitatilor sau intalnirilor din ziua respectiva. office-discount.ro va propune o gama de Agende de calitate de la producatori de renume: FABER-CASTELL. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru alegerea agendei ideale puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Agende FABER-CASTELL

Agende EGO 2018

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.