Sigur ai nevoie de markerele POSCA cu putere mare de acoperire pentru a personaliza cadouri si pentru realizare felicitari handmade.

POSCA - Culoare, fantezie, libertate!!!

Posca este un marker revolutionar cu vopsea pe baza de apa, lansat la inceputul anilor 80. Acest tip de marker este foarte eficient si ideal atunci cand doriti sa pictati grafitti, fiind o ”vopsea de buzunar”, convenabila si la indemana atunci cand doriti sa va impartasiti creatiile.

De cand a fost creat acest tip de markere, cerneala a ramas neschimbata, este bogata in pigmenti si indiferent de trecerea timpului sau de conditiile atmosferice, aceasta este rezistenta.

Toate markerele POSCA contin vopsea care nu este toxica, pe baza de apa, cu putere mare de acoperire. Aplicate pe suprafete care nu sunt poroase, cum ar fi sticla, tabla de uz scolar sau tabla auto (masina), aceste markere nu sunt permanente. Culoarea lor este opaca, nu contine plumb, nu are miros si nu contine acid.  

De ce sa folosesti markerele POSCA pentru felicitari handmade?

Markerele POSCA sunt ideale pentru orice tip de personalizare, putand fi folosite pe suprafete din hartie, carton, carton colorat sau carton alb, sticla, ceramica, piele, lemn sau chiar metal. Pe baza de apa, markerele POSCA contin o vopsea cu putere mare de acoperire, au efect opac la baza, iar prin diluare cu apa se obtine efect de acuarela. Permanente pe suprafete poroase si nepermanente pe suprafete lucioase. Cat sunt inca umede culorile POSCA se pot combina.

Cum sa alegi markerul POSCA potrivit nevoilor tale?

In functie de nevoile fiecaruia, poti realiza felicitari handmade cu markere POSCA, care vin cu o paleta larga de culori si cu  modele create atat pentru copii, adulti, incepatori, dar si profesionisti. Iata cum ne poate ajuta in procesul de creatie fiecare tip de marker POSCA:

POSCA Brush PCF-350

- marker cu varf din poliester, sub forma de pensula ce poate ajunge in locuri mai putin accesibile, unghere, interstitii, etc. Este ideal pentru a colora sculpturi sau ghips, pentru cei care fabrica jucarii, caricaturisti, copii care vor sa invete sa picteze cu usurinta, dar si pentru amatorii de caligrafie. Pasionatii de pictura  vor regasi placerea desenului in pensula, fara sa aiba inconvenientele pensulelor clasice, iar copiii si incepatorii vor invata sa picteze fara sa intampine dificultati.

POSCA PC–1MR

- marker delicat, cu varf calibrat extra fin, cu inel de metal in forma de stilou, un marker ideal conceput pentru liniile fine si consistente

POSCA PC–1M

- marker ideal pentru colorare cu precizie si pentru creatiile in format mic

POSCA PC–3M

- marker cu varf fin, este markerul ideal pentru personalizarea, crearea, decorarea sau marcarea oricarei suprafete, inspirandu-ne cu linii bine definite si precise

POSCA PC–5M

- marker cu varf mediu, avem un marker potrivit pentru trasarea liniilor precise si uniforme, ideal pentru colorat, pentru pictura, desen sau scris pe orice fel de suprafata

POSCA PC–8K

- marker cu varf mare si tesit, acest marker performant  poate fi utilizat pentru acoperirea suprafetelor vaste, dar si pentru trasarea curbelor „curate”, pentru desene tip grafitti sau taguri

POSCA PC–17K

- marker cu varful lat, marimea XXL, este special creat pentru profesionisti si ideal pentru realizarea unui afis reusit sau a unor lucrari in format foarte mare

Pentru felicitari handmade de calitate, pentru o personalizare autentica, pentru o amintire unica, alegeti markerele POSCA!