Mape de prezentare

Există 57 articole.
Se afișează 41 - 57 din 57 elemente

Despre Mape de prezentare

Prezentarea documentelor si a informatiilor intr-un mod profesionist si elegant se poate face cu Mape de prezentare. Foarte utile si pentru realizarea de meniuri, oferte de pre tusor de rasfoit sau pentru clasificarea informatiilor ce trebuiesc des accesate. office-discount.ro va propune o gama variata de modele si culo...

Despre Mape de prezentare

Prezentarea documentelor si a informatiilor intr-un mod profesionist si elegant se poate face cu Mape de prezentare. Foarte utile si pentru realizarea de meniuri, oferte de pre tusor de rasfoit sau pentru clasificarea informatiilor ce trebuiesc des accesate. office-discount.ro va propune o gama variata de modele si culori pentru mape de prezentare, toate de la producatori de renume: AURORA, ESSELTE, LEITZ, NOKI, PUKKA PAD, Q-CONNECT. Mapele de prezentare pot fi format A4 sau A3 si pot avea 10, 20, 30, 40, 60, 80 sau 100 folii. Informatii suplimentare si asistenta de specialitate gratuita pentru mape de prezentare puteti solicita pe adresa info@office-discount.ro sau la numarul 0767 295 557.

Mape de prezentare AURORA

Mape de prezentare ESSELTE

Mape de prezentare LEITZ

Mape de prezentare NOKI

Mape de prezentare PUKKA PAD

Mape de prezentare Q-CONNECT

Mai puțin
Mai mult

Informații

Postări recente

Vizitează blogul nostru

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.