Aspectul profesional al documentelor si al materialelor publicitare reprezinta primul pas pentru asigurarea unei imagini pozitive de ansamblu a companiei. De multe ori din lipsa de timp nu acordam importanta cuvenita acestui aspect. Cautam in graba variante care pot fi costisitoare si care de cele mai multe ori nu ne ajuta sa obtinem rezultatul dorit.

XEROX Colotech vine in ajutorul nostru ca o solutie economica si in acelasi timp foarte eficienta pentru tiparirea la birou a documentelor si a materialelor publicitare ale companiei. Nu avem nevoie decat de o imprimanta laser monocroma sau policroma, iar XEROX Colotech ne pune la dispozitie o gama variata de cartoane A4, A3 si SRA3 cu care putem pune in practica orice idee, oricat de indrazneata ar fi aceasta. Gama de cartoane XEROX Colotech contine cartoane cu textura mata, lucioasa sau super lucioasa, toate fiind super netede, de un alb intens si necretate, perfecte pentru redarea culorilor stralucitoare si de contrast. Asigura o performanta inegalabila impreuna cu imprimantele digitale. Sunt ideale la tiparirea policroma profesionala si la realizarea de ilustratii creative. Cartonul XEROX Colotech poate varia ca si grosime de la 90g la 300g, iar din acest motiv putem sa-l utilizam la aplicatii multiple, cum ar fi tiparirea de rapoarte, buletine informative, jurnale, prospecte, materiale de curs, chestionare, prezentari si in general orice imprimare care presupune culoare, in combinatie cu un suport de imprimare care sa scoata in evidenta calitatea textului lucrarii.

Apeland cu incredere la XEROX Colotech, putem fi siguri de performanta crescuta si de costuri reduse la imprimarea cartilor de vizita, brosurilor, pliantelor si a colilor cu antet, asigurand astfel, in cel mai scurt timp, aspectul profesional dorit al documentelor si materialelor publicitare ale companiei.

Mai poti citi:Controlul si optimizarea costurilor de imprimare