Aparat etichetare, DYMO Labelwriter 450 Turbo Extinde

Aparat etichetare, DYMO Labelwriter 450 Turbo

DYMO DYMO

DY838820

Nou

Aparatul pentru etichetat LabelWriter permite obtinerea cu usurinta a unor rezultate deosebite. Tehnologia de tiparire termica elimina definitv costul cernelii sau al tonerului si complicatiile colilor cu etichete.

Mai multe detalii

860,50 lei

TVA inclus

Ai cel mai bun pret la acest articol!

Livrare GRATUITA pentru comenzile cu valoare minima de 238 lei (TVA inclus)!

Articol livrabil in 24-48 ore

Posibilitate de retur in 30 zile

Detalii suplimentare la 0767 295 557

NOTA: Fotografiile au caracter informativ. Pot exista mici diferențe intre acestea si articolul respectiv.
Echipa office-discount.ro face toate eforturile pentru a actualiza fotografiile si pentru a elimina orice diferente intre fotografie si articol.

  • Aparatul ofera calitate superioara etichetelor, flexibilitate si viteza pentru ca dumneavoastra sa economisiti timp si bani.
  • Tipareste cu viteza mare pana la 71 de etichete pe minut.
  • Este cu 40% mai rapid decat LabelWriter 450. Se conecteaza la PC prin cablu USB.
  • Include un software brevetat DYMO Label v.8 care include peste 100 de stiluri si machete de etichete.
  • Creati etichete utilizand Microsoft Word, Excel, Outlook, QuickBooks etc.
  • Imprimati adrese pe etichete direct din Outlook sau alte agende electronice.
  • Sisteme de operare compatibile cu aparatul de etichetat LabelWriter 450: Windows XP si Windows Vista (32-bit, 64-bit) sau Mac OS v10.4.
UM buc
Tip aparat etichetare
Model LABELWRITER

Livrare

Pentru persoanele fizice din Bucuresti si din cat si pentru persoanele juridice tara termenul de livrare este de maxim 48 ore de la confirmarea telefonica a comenzii iar livrearea se realizeaza prin intermediul curierului. Achitarea contravalorii comenzii cat si a taxei de livrare se face in momentul livrarii la reprezentatul firmei de curierat.

Persoanele juridice din Bucuresti si Ilfov beneficiaza de LIVRARE GRATUITA asigurata de www.office-discount.ro iar livrarea comenzii se face in ziua urmatoare confirmarii telefonice a acesteia. In acest caz factura este insotita de achitanta iar plata se face la livrare catre reprezentantul firmei noastre.

Costurile de livrare pot fi vizualizate accesand: TAXE LIVRARE

Retur

Solicitarea de retur se poate face in maxim 30 zile din momentul primirii produsului comandat. Aceasta solicitare se face in scris pe e-mail la adresa comenzi@office-discount.ro

Costul de transport pentru retur va fi acoperit de catre expeditor.

Produsul se returneaza numai dacă este în aceleași condiții în care a fost primit (in ambalajul original), nu este deteriorat și nu prezintă semne de uzura.

S.C. CREATIVE SELECT IDEA S.R.L. va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor.

Produse DYMO gasiti la office-discount.ro in urmatoare categorii:


Ambalare si marcare


Aparate etichetare DYMO


Cantare DYMO

Scrie o recenzie

Aparat etichetare, DYMO Labelwriter 450 Turbo

Aparat etichetare, DYMO Labelwriter 450 Turbo

Aparatul pentru etichetat LabelWriter permite obtinerea cu usurinta a unor rezultate deosebite. Tehnologia de tiparire termica elimina definitv costul cernelii sau al tonerului si complicatiile colilor cu etichete.

SUNT DE ACORD

Acest site utilizeaza "cookie"-uri pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra pentru utilizarea "cookie"-urilor.